ON8, artık kitaplarıyla da yanınızda

ON8, artık kitaplarıyla da yanınızda

ON8
16 Eylül 2011

ON8, bugünden itibaren Türkiye’nin tüm kitapçılarının raflarında üç kitabıyla yerini aldı. Heyecanımızın ve mutluluğumuzun tarifi yok. Kitaplarımız, kim olduğumuzu ve edebiyata nasıl baktığımızı size çok daha iyi anlatacaktır. Bu yüzden de çok seviniyoruz, sonunda bizimle “gerçekten” tanışacağınız için.

Okuyacağınız kitapların seçiminden, raflara çıkma ânına kadar çok uzun ve yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. ON8’in temellerinin atılması yaklaşık iki yıllık bir zaman dilimini kapsıyor. Sizin karşınızda yürüyebilmek, gerektiğinde koşabilmek için doğru adımlar atmaya çalıştık. Umuyoruz bunu başardık.

Kitaplarımızı okuyacak olmanız elbette ki bizim için en büyük ödüldür. Sizlere, nitelikli edebiyattan başka bir şey söz vermiyoruz. Dolayısıyla bundan sonra da ON8 markasını duyduğunuzda, okuyacağınız kitabın bir edebiyat yapıtı olduğundan, üzerine büyük bir emek verildiğinden emin olabilirsiniz. Bu sözü büyük bir gururla veriyoruz.

İntihar Notlarım, Var Mısın? Yok Musun? ve Kırmızı Başlıklı Kız Ağlıyor bizim ilk çocuklarımız. Sevmeniz, büyütmeniz, başka birer insan hâline getirmeniz için size gönderdik. Onlara iyi bakacağınızdan eminiz. İyi bir anıyı paylaşmış gibi hissediyoruz. Büyüterek, sizinle, hep birlikte.

Elbette ki, okuyarak.
Hoş geldiniz
Hoş bulduk.

, , , , ,
Share
Share