Müge İplikçi’yle İzmir’deyiz!

Müge İplikçi’yle İzmir’deyiz!

ON8
21 Nisan 2014

Güzel bir telaş aldı bizleri yine. Bursa’yla açtığımız 2014 fuar sezonuna İzmir’de devam ediyor, okurlarımızla buluşmanın verdiği hazzı bu kez Ege’ye taşıyoruz. Çalışanından okuruna, İzmirli ne kadar arkadaşımız varsa şimdiden planlarını yaptı. Kimi ailesine ve arkadaşlarına haber verdi, kimi eski okullarından öğretmenleriyle iletişime geçti, hepsi de fuar süresince İzmir’in ve kitapların tadını çıkarmak için hazırlıklarını yaptı. On gün boyunca İzmir’deyiz, bekliyoruz.

Fuar bu sene daha bir büyüdü. Yani daha çok kitap göreceğiz. Biz ON8’likler de, nereye gidersek gidelim, yayınevlerinden arkadaşlarımıza uğramayı çok seviyoruz. Neler yapıyorlarmış, en son ne okumuşlar, stantlarındaki yeni kitaplar hangileriymiş, fuar hakkında ne düşünüyorlarmış… Kitapları onlardan almaksa, bambaşka bir zevk. Anlayacağınız, bu büyük yayıncı ve okur buluşması, biz ON8’likler için aile mensuplarının bir araya gelmesi gibi.

İzmirli okurlarımız, bugün taptaze rafa çıkan, henüz matbaa kokulu Ağaçtakiyle bir fuar standında ilk buluşan kitlemiz olacak.

Elbette Müge’miz… Dost canlısı yazarımız, sevgili Müge İplikçi’miz de güleryüzüyle İzmir’de olacak. 26 Nisan Cumartesi, saat 13:00’de, okurlarıyla hem kitabı Saklambaç üzerine konuşacak; hem de “genç okur olmak nasıl bir şeydir? hangi kitaplar, gençlerin ne şekilde yanındadır?” gibi sorular üzerine kafa yoracak.

Lafı uzatmayalım, “Neredesin Firuze?”yi hatırlayalım. Erkekler korosu, “İçim ürperiyor, ya evde yoksan?” diye şarkı söylerken, Demet Akbağ o şuh kahkahasını patlatır ve “Ben hep buradayım çocuklar!” der ya, biz de İzmir’deki okurlarımıza diyoruz: “Biz fuar boyunca hep burada olacağız gençler!”

Bekleriz…

, , ,
Share
Share