Kış “Keçi”si yollarda!

Kış “Keçi”si yollarda!

ON8
22 Aralık 2014

Günışığı Kitaplığı’nın ücretsiz e-dergisi Keçi, KIŞ sayısıyla keciedebiyat.com‘da!  

Günışığı Kitaplığı’nın, yıllardır düzenlediği konferans ve seminerlerin içeriklerini yayımlamak amacıyla Haziran 2014’te yayın hayatına başlattığı Keçi edebiyat e-dergisi, 22 Aralık’ta çıkan KIŞ 2014 sayısında pek çok ismi konuk ediyor. Bu sayıda Enver Ercan, Nazlı Eray, Altan Erkekli, Sevin Okyay, Metin Celâl, Mine Soysal, Feridun Andaç, Sibel Oral ve Zoran Drvenkar gibi kalemlerin yanı sıra edebiyat yayıncılığına emek veren önemli isimler, alana ilişkin deneyim ve değerlendirmelerini paylaşıyor.

33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı etkinliklerinin içerikleri ve yurtdışı kitap fuarlarına ilişkin haberlere de yer veren Keçi KIŞ 2014, “Okuru edebiyattan kim vazgeçiriyor? Yeni medya ne kadar yeni? Devlet çocuğa nasıl saygı gösterecek? Sultan romanlarını kim icat etti? Edebiyatın engizisyonu olur mu?” gibi soruları gündeme getiriyor.

Yazarımız, Günışığı Kitaplığı Genel Yayın Yönetmeni Mine Soysal’ın yönetiminde, Huban Korman’ın tasarımıyla ve Halil Türkden’in editörlüğünde yayınlanan e-dergi Keçi, özellikle eğitimci, kütüphaneci, akademisyen, yayıncı, sanatçı, çevirmen, tasarımcı ve editörlerin ilgisini çekecek nitelikte.

 

, , , , , , , , , , , , , ,
Share
Share